De anatomie functionaliteit in de Incision Academy gebruiken

Leer de basis van de 3D anatomie

Hoe gebruik je de 3D anatomie?

De anatomie functionaliteit bestaat uit meer dan 30 anatomische 3D modellen. Elk model richt zich op een specifieke anatomische regio en kan gebruikt worden om deze structuren in detail te bestuderen.

Als je een model aan het bestuderen bent kun je via het 'layer' menu rechtsboven structuren en substructuren selecteren en verbergen. Op deze manier kun je eenvoudig de juiste delen van de anatomie bestuderen.

Zoom in en uit en draai het model op je pc met je muis/trackpad of via het touchscreen van je mobiel of tablet. Selecteer een structuur om hier informatie over te krijgen.

Maak een snelkoppeling naar anatomische 3D modellen op je apparaat

Niet elk 3D model is altijd relevant voor iedereen, we begrijpen dat je sommige modellen vaker nodig hebt dan anderen.

Om bepaalde anatomische 3D modellen makkelijk te gebruiken op je telefoon/tablet kun je een snelkoppeling maken naar de 3D modellen die het meest relevant zijn voor jouw werk in de OK.

Voeg een snelkoppeling naar een anatomisch 3D model toe aan het startscherm van je mobiel/tablet

iPad of iPhone

1. Open de Safari app.
  2. Open de webpagina van het anatomische 3D model dat je wilt toevoegen aan je startscherm.
  3. Klik IMG_1082  om een drop-down menu te openen.
  4. Klik Toevoegen aan startscherm.

Untitled design (2)-1

Android

1. Open de Chrome app.
  2. Open de webpagina van het anatomische 3D model dat je wilt toevoegen aan je startscherm.
  3. Klik download-1 en klik op Toevoegen aan startscherm.