Supervisor toegang tot de Incision Academy

Leer hoe u als Supervisor het gebruik van de Incision Academy bij uw instelling kunt monitoren

Over de supervisor toegang

De Supervisor toegang tot de Academy biedt volledige toegang tot alle content en functies van de Academy, evenals toegang tot het Supervisor Dashboard.

Via het Supervisor Dashboard kunnen supervisors gegevens van eindgebruikers, zoals registratie, activiteit, certificaten en voortgang, volgen.

Hoe krijg ik supervisor toegang tot het account van mijn instelling?

Neem contact met ons op via support@incision.care om supervisor toegang te krijgen tot het account van uw instelling.

Waar kan ik mijn Supervisor Dashboard vinden?

U kunt het Supervisor Dashboard vinden op de homepagina van de Incision Academy. Log hier in op uw account.

Screenshot 2022-03-29 at 16.24.27

Incision Academy gebruikersgegevens in het Supervisor Dashboard

1. Onder het tabblad Overview ziet u de volgende data:

Screenshot 2022-03-29 at 16.24-1-1

• Target Number of Users: het maximaal aantal gebruikers dat toegang kan krijgen tot de Academy via uw instelling.
  • Registered Users:  het aantal gebruikers dat zich heeft aangemeld voor een Academy account via uw instelling.
  • Ever Logged In Users: het aantal gebruikers dat heeft ingelogd met hun Academy account sinds de lancering van Incision Academy voor uw instelling.
  • Users Logged In Last Month: het percentage gebruikers dat de afgelopen maand heeft ingelogd op de Incision Academy.
  • Users Logged In Last 3 Months: het percentage gebruikers dat de afgelopen 3 maanden heeft ingelogd op de Incision Academy.
  • Users Logged In the Last 6 Months: het percentage gebruikers dat de afgelopen 6 maanden heeft ingelogd op de Incision Academy.
  • Total Certificate Count: het totale aantal door gebruikers behaalde certificaten.

2. Onder het tabblad User Statistics ziet u de volgende gebruiker-specifieke data:

Screenshot 2022-03-29 at 16.25

• De naam en het e-mailadres van de gebruiker.
  • First Log In: de eerste keer dat een gebruiker heeft ingelogd.
  • Last Log In: de laatste keer dat een gebruiker heeft ingelogd.
  • Total Active Days: het aantal dagen dat een gebruiker actief is geweest op de Academy.
  • Total Issues Certificates: het aantal behaalde certificaten door een gebruiker.
    * Als u onder de Actions kolom op Screenshot 2022-03-29 at 17.39.26 klikt ziet u voor welke cursussen de gebruiker certificaten heeft behaald.

3. Onder het tabblad Program Progress kunt u de voortgang van de gebruikers volgen via het aangepaste programma voor uw instelling.

Screenshot 2022-03-29 at 16.40.13

• Certificates Issued / Total (%): het aantal cursussen uit het programma dat afgerond is (certificaat behaald) door een gebruiker/het percentage van cursussen uit het programma dat afgerond is (certificaat behaald) door een gebruiker.
    *Als u onder de Actions kolom op Screenshot 2022-03-29 at 17.39.26 klikt ziet u voor welke cursussen de gebruiker certificaten heeft behaald.

Hoe kan ik gebruikersgegevens exporteren vanuit het Supervisor Dashboard?

Klik op de volgende knop om alle beschikbare gebruikersgegevens uit het Supervisor Dashboard te exporteren:

• Klik op Screenshot 2022-03-29 at 20.29.46  onder het tabblad User Statistics om een lijst met alle huidige gebruikers incl. de beschikbare data voor jouw instelling te downloaden.

• Klik op Screenshot 2022-03-29 at 20.37.28 onder het tabblad Program Progress om een rapport over de voortgang van de gebruikers voor het aangepaste programma te downloaden.

*Wilt u het account van uw instelling updaten (bijv. nieuwe gebruikers toevoegen of verwijderen)? Vraag deze wijzigingen dan aan via support@incision.care.

Hulp nodig met het gebruik van het Supervisor Dashboard?

Neemt contact met ons op via Support@incision.care of stuur een bericht via de chatbox onderaan deze pagina en dan nemen wij contact met u op.